Πλεονεκτήματα της Askozia για επιχειρήσεις

Το Askozia είναι ένα φθηνό, λειτουργικό, αλλά ταυτόχρονα εύκολο στη διαμόρφωση σύστημα. Η Askozia αναπτύχθηκε πάνω στον παγκοσμίου φήμης και, δοκιμασμένο σε εκατομμύρια συστήματα, τον τηλεπικοινωνιακό κινητήρα Asterisk.

Askozia - ip телефония для небольшого бизнеса

Το Asterisk είναι εγκατεστημένο μόνο σε συστήματα Linux και το Askozia δεν αποτελεί εξαίρεση, αλλά για να εκτελέσετε το Askozia δεν χρειάζεται να μάθετε Linux και να προσλάβετε ακριβούς ειδικούς. Διασφαλίσαμε ότι οποιοσδήποτε διαχειριστής συστήματος θα μπορούσε να εγκαταστήσει και να διαμορφώσει το τηλεφωνικό σύστημα από μόνος του.

Οικονομία
για τις άδειες, για τις κλήσεις, για τους ειδικούς
Askozia позволяет экономить

Πράγματι, για να ξεκινήσετε το Askozia δεν χρειάζεται να προσκαλέσετε ειδικά εκπαιδευμένους ειδικούς. Το τηλεφωνικό σύστημα είναι εγκατεστημένο σε οποιονδήποτε υπολογιστή ή στο cloud και διαμορφώνεται μέσω μιας βολικής διεπαφής Web. Η Askozia δεν απαιτεί χρέωση για να προσθέσει ένα νέο τηλέφωνο όταν προσλαμβάνετε έναν νέο υπάλληλο.
Μπορείτε να συνδέσετε οποιουσδήποτε παρόχους τηλεφωνίας στο τηλεφωνικό σας σύστημα και να εξοικονομήσετε κλήσεις, η Askozia θα επιλέξει αυτόματα τον φθηνότερο πάροχο για κάθε προορισμό.

Ολοκλήρωση
με συστήματα και τοποθεσίες CRM

Γνωρίζετε ήδη ότι η Askozia είναι χτισμένη στον κινητήρα Asterisk, ο οποίος χρησιμοποιείται από εταιρείες σε όλο τον κόσμο. Τα περισσότερα συστήματα CRM μπορούν να ενσωματωθούν με το Asterisk, πράγμα που σημαίνει ότι θα μπορούν να συνεργάζονται πλήρως με το Askozia.
Η επιχειρηματική πλατφόρμα 1C:Enterprise είναι πολύ διαδεδομένη στο CIS και το Askozia είναι η καλύτερη λύση για την ενσωμάτωση της τηλεφωνίας στο 1C. Το Askozia σάς επιτρέπει να διαχειρίζεστε την τηλεφωνία από 1C, να εργάζεστε με ηχογραφήσεις κλήσεων, να δημιουργείτε διάφορες αναφορές και ακόμη και να επικοινωνείτε με τους πελάτες σας χρησιμοποιώντας τον μηχανισμό σύνθεσης ομιλίας.
Με το Askozia, μπορείτε να οργανώσετε δωρεάν υπηρεσίες επανάκλησης από τον ιστότοπό σας και να δημιουργήσετε συστήματα παρακολούθησης κλήσεων για ανάλυση την αποτελεσματικότητα των εταιρειών μάρκετινγκ.

МИКО: Панель телефонии для 1С
Ασφάλεια
στο υψηλότερο επίπεδο
Askozia - безопасная телефонная система

Το Askozia διαθέτει ενσωματωμένους μηχανισμούς πρόληψης hack. Εάν ένας εισβολέας προσπαθήσει να μαντέψει τον κωδικό πρόσβασης σε έναν λογαριασμό υπαλλήλου, η διεύθυνση IP θα αποκλειστεί αυτόματα.
Το Askozia διαθέτει ένα ενσωματωμένο τείχος προστασίας, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να περιορίσει την πρόσβαση στο σύστημά σας, ώστε να είναι προσβάσιμη μόνο από τοπικό δίκτυο ή από το δίκτυο των υποκαταστημάτων σας.
Η Askozia μπορεί να κρυπτογραφήσει τις τηλεφωνικές κλήσεις έτσι ώστε κανείς να μην μπορεί να τις υποκλέψει και να τις κρυφακούσει.

Αξιοπιστία
Γρήγορη αποκατάσταση και μετεγκατάσταση

Όλες οι ρυθμίσεις Askozia αποθηκεύονται σε ένα αρχείο. Εάν είναι απαραίτητο, μπορείτε να αποθηκεύσετε και στη συνέχεια να εκτελέσετε γρήγορα το Askozia σε άλλον υπολογιστή με τις ίδιες ακριβώς ρυθμίσεις.
Η Askozia καταναλώνει ελάχιστους πόρους και μπορεί να λειτουργήσει τόσο σε φθηνό διακομιστή όσο και ως εικονική μηχανή, μαζί με άλλες υπηρεσίες στις εταιρείες σας .
Και αν θέλετε, μπορείτε να αναπτύξετε το Askozia στο cloud και θα έχετε τη δική σας τηλεφωνία cloud.

Askozia - надежная телефонная система
Ευέλικτες ρυθμίσεις
μην περιορίζετε τη φαντασία σας
Любые фантазии с Askozia

Η επιχείρηση αλλάζει συνεχώς και για επιτυχημένη ανάπτυξη χρειάζεται βολικά εργαλεία. Το Askozia μπορεί να αλλάξει ανάλογα με την επιχείρηση, διαθέτει τεράστιο αριθμό μηχανισμών, ώστε να μπορείτε να προσαρμόσετε τη συμπεριφορά του συστήματος στα γούστα σας.
Ένα μπλοκ με προγραμματιζόμενες εφαρμογές θα προσθέσει μοναδικά χαρακτηριστικά στην τηλεφωνία σας. Διαχειριστείτε διάφορες συσκευές με τηλεφωνία. Για παράδειγμα, μπορείτε να ανοίξετε και να κλείσετε το φράγμα σε μια κλήση, ή να ενεργοποιήσετε το κλιματιστικό ή ακόμα και να φτιάξετε καφέ :)
Συμπαθούμε το Askozia, προσπαθούμε να το κάνουμε απλό, βολικό και χρήσιμο. Ελπίζουμε ότι θα είναι σε θέση να φέρει οφέλη και στην επιχείρησή σας.